Összes oldalmegjelenítés

2013. május 2., csütörtök

Harry interjúa a Bravo-nál :)

Bravo: Egyértelműen te vagy a One Direction szívtiprója.Mil­yen érzés ez a szerep?

Harry: Eleinte elég megdöbbentőnek tartottam ezt az egészet-hogy őszinte legyek-nem is nagyon tudtam hogy mit kezdjek a helyzettel.De ahogy telt az idő,megszoktam,­és elfogadtam hogy ez a munkám velejárója.Nyil­ván előfordul hogy egy-egy rólam megjelenő cikket olvasva csak pislogok,hogy mi van de lehetne ennél sokkal rosszabb is,úgyhogy nem panaszkodom.


Bravo: Írnak is rólad elég rendesen.Mennyi­re van hatással a magánéletedre az,hogy gyakorlatilag mindenkivel összeboronálnak­?


Harry: Egyáltalán nem hat rá,mert nem foglalkozom vele. Általában csak jókat röhögök azon,milyen ostobaságok jelennek meg rólam. Ha találkozom egy lánnyal,máris ,,járok" vele-meg az összes barátnőjével is.Meg az anyukájával mert állítólag az idősebb nőkre bukom.Vicc az egész.


Bravo: Ezek szerint nem csak a 30+-os korosztály dobogtatja meg igazán a szíved?


Harry: Dehogyis!Egyált­alán nem arra alapozok egy potenciális párkapcsolatot,­hogy hány éves a másik.Ahogy megtetszik egy idősebb nő,ugyanúgy megtetszhet egy velem egykorú lány is.Ha valakivel jól érzed magad,és abszolút egy hullámhosszon vagytok,nem szabad azért kihátrálni mert az illető túl fiatal vagy túl öreg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése